ANTALYA / MURATPAŞA - Faruk Tuğayoğlu İlkokulu

Faruk Tuğayoğlu İlkokulu

KIŞLA MAH. 47 SK. NO 9/3 MURATPAŞA / ANTALYA
Vizyon
İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzun velileri, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Okulumuzda, hem öğretenler, hem de öğrenenler, birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın, Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ve daha mükemmele ulaşmak için çalışsın, Okulumuzda bulunan her öğrencimiz, çalışan öğretmen ve personelimiz,Faruk Tugayoğlu İlkokulu´nun bir parçası olmaktan büyük gurur duysun, Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyiye gitsin ve “ en iyi “ olsun.
Misyon
BİZ… Bütün öğrencilerin vatan sevgisi ile dolu, Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış, ülke kalkınmasında severek görev alacak, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık, bilgili, becerikli, cesur, kendini önemseyen, özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak, öğrenci, veli, çalışan ve çevrenin beklentilerine cevap vermek ve etrafımızı güneş gibi aydınlatmak için VARIZ.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
08.30-14.20
Ulaşım
Bütün toplu taşıma araçları okulumuz yakınlarında bulunan duraklardan geçmektedir.
Kışla M.45.Sokak Muratpaşa/ANTALYA
İlçe MEM´e 1, İl MEM´e 3 km uzaklıktadır.